پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
مسلمانان اهل كتاب آسماني هستند، اما در اصطلاح به مسلمان اهل کتاب گفته نمي شود.
آيت الله خامنه اي فرموده:
مقصود از اهل كتاب هر كسى است كه اعتقاد به يكى از اديان الهى داشته ، خود را از پيروان پيامبرى از پيامبران الهى
بداند . يكى از كتاب‏هاى الهى را كه بر انبيا نازل شده، داشته باشند مانند يهود، نصارى، زرتشتى‏ها و همچنين صابئين كه بر اساس تحقيقات ما از اهل كتاب هستند و حكم آن ها را دارند. معاشرت با پيروان اين اديان با رعايت ضوابط و اخلاق اسلامى اشكال ندارد.(1)
پي نوشت:
1.آيت الله خامنه اي ،استفتائات,س316.