با سلام . در منزل ما البوم عکسی است که درون ان عکس بدون حجاب چندی از خانمهای فامیل وجود دارد . متاسفانه روزی که مشغول دیدن البوم بودم چشمم به این عکسها خورد و با کمال تاسف به جای چشم پوشی مشغول دیدن انها با لذت شدم . حالا خیلی پشیمانم . ایا به جز گناهی که مرتکب شده ام .حق الناسی هم به گردنم هست.و باید حلالیت بطلبم ؟ وایا اگر من این موضوع را با انها یا شوهرانشان در میان بگزارم مشکلات دیگری در فامیل برایم پیش نمی اید ؟ من خیلی نگران و پشیمانم لطفا نجاتم دهید.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
از آن فعل حرام توبه کنيد ، و با خدا عهد ببنديد که ديگر آن فعل حرام را تکرار نمي کنيد ، و استغفار کنيد . کافي است .حلاليت طلبيدن از صاحبان عکس و در ميان گذاشتن با شوهر هايشان لازم نيست بلکه گناه و حرام است .