با سلام من در دوران راهنمایی خودم مسئول فروشگاه مدرسه بودم و گاهی خورایی را بدون پرداختن پول آن برمی داشتم که این کار پنج شش دفعه بیشتر تکرار نشد و از کارم پشیمان شدم ولی خجالت کشیدم آن را با مدیر مدرسه درمیان بگذارم.ممنون می شوم اگر من را برای جبران و بخشش این گناهم راهنمایی کنید.

با سلام و تشكر از ارتباط تان با اين مركز :
به مدير ومسئول فروشگاه مراجعه نمائيد .هراندازه که برداشته ايد، قيمت را مسترد نمائيد (1 ) .اگر مراجعه به وي براي تان مشکل است ،فردي از دوستان تان را نزد او بفرستيد تا بدون ذکر نام شما مقدار قيمت را بررسي وتوسط او به مسئول فروشگاه داده شود .از کار خلافي که کرده ايد، توبه نمائيد .
پي نوشت:
1 . اجوبه الا ستفتاءات ،مساله 1252.