سلام من بازی کردن بازی کامپیوتر فوتبال منی خارج می شود در صورت که قبلا اینجور نبود من باید جه کنم

پرسش 1:
ارج شدن مني بي اختيار شرح :
حين بازي کامپيوتر و فوتبال مني خارج مي شود، در صورتي که قبلا اين جور نبود . بايد چه کنم؟

پاسخ:
1)@@پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
اگر يقين داريد که از شما مني خارج شده ،غسل جنابت بر شما واجب است ليکن گاهي غير از مني آب هاي ديگري به اسم مذي و وذي و ودي از انسان خارج مي شود . اگر اين آب ها از انسان خارج شود، غسل واجب نيست .
آيت الله صانعي مي فرمايند : آبـى كـه گـاهـى بـعـد از مـلاعـبه و بازى كردن( با همسر) از انسان خارج مى شود و به آن مـذى مـى گـويـنـد پاك است .
نيز آبى كه گاهى بعد از منى بيرون مى آيد و به آن وذى گفته مى شود وآبى كه گاهى بعد از بول بيرون مى آيد و به آن ودى مى گويند, اگر بول به آن نرسيده بـاشـد,پـاك اسـت . ( 1 )
با توجه به علائمي كه از مني ذكر مي شود( با شهوت، جستن خارج شده و بدن سست مي شود)، مايعي كه از شما در حال شهوت كم خارج مي شود، مني نيست.
اگر شك داشته باشيد، مايع مذكور پاك است و حكم مني ندارد و غسل جنابت نيز لازم نيست.

. موفق باشيد .
پي نوشت :
1 . آيت الله صانعي ، توضيح المسائل ، ص 17 ، م 75 .