بنام خدا.باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت یکایک شماعزیزان محترم.چون بناندارم زیادوقت ارزشمندشمااساتیدمحترم رابگیرم مطلبم راخیلی خلاصه بیان میکنم.اینجانب 41سال سن دار

بنام خدا.باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت یکایک شماعزیزان محترم.چون بناندارم زیادوقت ارزشمندشمااساتیدمحترم رابگیرم مطلبم راخیلی خلاصه بیان میکنم.اینجانب 41سال سن دارم دارای 2فرزندپسر15و10ساله هستم درسال1382عمل وزکتومی(بستن لوله مردان)انجام دادم درسال1385بنابه دلایلی همسرم ازمن جداشدوپس ازدریافت مهره خود(نیمی نقدی ومابقی قسطی)بجز2فرزندم هرچه داشتم برداشت ورفت وپس ازگذشت عده خود بلافاصله بایکی ازدوستان نامشروع خود ازدواج وزندگی جدیدی راشروع کرد.من که درآن زمان فرزندانم11و6ساله بودن وشکست روحی سنگینی خورده بودم وازداشتن نعمت پدرومادرنیزمحروم بودم مجبورشدم مجدداازدواج کنم.همسرجدیدم حدود7ماه ازخودم کوچکترومتاسفانه ایشان هم که هنوزازدواج نکرده بودنددارای مشکلات عصبی هستندبطوری که بایدروزانه 3نوبت از2نمونه قرص اعصاب ومادامالعمر استفاده کنندولی به من گفته بودندکه ایشان روزی 1قرص میخورد.قبل ازازدواجمان من باایشان وخانواده اوصحبتهایی کردم من جمله اینکه امکان بچه دارشدنم باتوجه به نظرپزشکان که اگرمجدداعمل جراحی بکنم 50%بیشترنیست باقبول این شرط باایشان ازدواج کردم که متاسفانه درازدواج دومم نیزخیلی موفق نبوده ومشکلات عدیده ای من جمله عصبی بودن هردوی ماوگاه گاهی وجود بجه های من واختلافات اخلاقی وزندگی گذشته من ومواردریزودرشت دیگری که درسایرزندگیهای مشترک معمول است متاسفانه زندگی شیرینی رابرایمان رقم نزده وحتی چندمورد کارمان رابه نزدیک مرزجدایی کشاند که باوساطت اطرافیان برطرف شد(ببخشیداگرتوضیحاتم کمی طولانی شده سوالم راذیلا مطرح میکنم) حال باتوجه به عرایض فوق وطبق قراری که باهم گذاشتیم مبنی برانجام مجددعمل جراحی جهت بازکردن لوله وبچه دارشدنم /اینجانب اصلاوتحت هیچ شرایطی صلاح نمی دانم که مجددا بچه داربشم درحالی که همسرم اصراربربچه دارشدن دارن.حال اگرمن عمدا بچه دارنشوم دراین زمینه مدیون همسرم میباشم وگناهی مرتکب میشوم یاخیر؟اگرلطف بفرمائیدوحکم شرعی این موضوع رابه آدرس ایمیل(بفرستیدودراین زمینه من درب وداغون راراهنمایی بفرمائی بینهایت سپاسگذار میشوم ودعایتان میکنم.انشاءالله که خود وخانواده محترم همیشه شادو سلامت وپاینده باشید وعاقبت بخیرباشید.منتطرجوابتان هستم برایم دعاکنید باتشکرفراوان.

اگر ايشان قبل از ازدواج با شما از شرايط تان باخبر بوده ، قطعاً در صورت عدم اقدام به بچه دار شدن شرعاً هيچ گونه دِيني بر شما نيست . در صورت بچه دار نشدن به هيچ وجه مديون ايشان نمي باشيد. حتي اگر ايشان از پيش از وازکتومي شما خبر نداشته، باز هيچ دين و تعهدي بر شما براي اقدام به عمل باز کردن لوله ها وجود ندارد. با اين وصف در هر دو صورت هيچ لزوم شرعي و اخلاقي براي باز کردن لوله تان نداريد. از نظر روانشناختي نيز اين کار به هيچ وجه به مصلحت شما نمي باشد .دير يا زود موجبات پشيماني شما را فراهم خواهد آورد. بهتر است از همين امروز به فکر فردا باشيد . اين بار پس از وقوع مشکل درصدد چاره جويي برنياييد. اصل مهم و حياتي پيشگيري و دورانديشي اقتضا مي کند با پيش بيني احتمالات (از جمله احتمال طلاق ايشان) براي ماه ها و سال هاي آينده خود از همين امروز به فکر چاره باشيد. چه بسا به غير از تن دادن به خواسته ها ي نامعقول همسر دوم تان راه هاي ديگري از تمهيد تدريجي براي ازدواج موقت يک يا چند ساله يا مورديابي بهتر و همه جانبه تر براي ازدواج دايم (در صورت جدايي احتمالي ايشان) وجود داشته باشد. آدم عاقل همه تخم مرغ هاي خود را در يک سبد نمي چيند و همه جوانب امور را با هم مي بيند. البته اين هشدارها به هيچ وجه نافي تلاش همه جانبه شما براي بهينه سازي زندگي نيست ( بايد با تمام وجود براي حفظ اين زندگي کوشش نماييد) بلکه از جهت پيش گيري از تکرار اشتباهات گذشته است.