بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و عرض ادب من یک خواهشی از شما داشتم که لطف کنید گناهان هر یک از اعضا بدن را برایم بصورت جدا گانه بنویسید مثلا چشم - دست - زبان تمام اعضا بدن را با تشکر موفق باشید

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
برخي عالمان آفات زبان را در بيش از سي مورد شماره كرده‏اند. به سي مورد از آن ها اشاره مي‏كنيم:
1. گفتار دروغ‏2. قسم دروغ 3. وعده دروغ 4. غيبت 5. سخن چيني 6. دورويي زبان 7. اشاعه فحشا8. نسبت زنا دادن بدون دليل 9. فحش 10. دشنام دادن به مؤمن 11. مزاح(غير از مواردي كه فساد ندارد و به عنواني مانند خوشحال كردن مؤمنان صورت مي‏گيرد)12. غنا 13. مسخره كردن 14.ارجاف(منتشركردن اخبار ترس‏آور ميان مسلمانان)15. سخن گفتن بدون علم 16. مراء(جدال) 17.سخن بيجا و بسيار گفتن 18. ستايش و نكوهش بي‏مورد 19. تملّق 20. لعن مؤمن 21. خودستايي 22.بي‏باكانه هر سخني(راست يا دروغ) را نقل كردن 23. اظهار كردن عيب ديگران 24. افشاي اسرار ديگران 25. هجو مؤمن 26. تشبيب(بيان كردن زيبايي‏هاي زن نامحرم با شعر) 27. نقل سخني كه در مجالس به عنوان امانت گفته شده است 28. پرسش از روي تعنّت و نه براي فهميدن 29. پرسش از چيزي كه فايده ديني و دنيوي ندارد 30. طعن زدن.به کتاب معراج السعاده مراجعه شود.
گناه چشم نگاه است. نگاه به نامحرم،‌ نگاه به صحنه هاي غير مجاز (عكس ها و فيلم ها و ...)، و ديدن هر چيزي كه در دين ممنوع و غير مشروع دانسته شده .
گناهاني که از طريق گوش انجام مي شود عبارتنداز : گوش دادن به غيبت، موسيقي، صحبت شهوت انگيز نامحرم و. . .
گناهاني که از طريق دست انجام مي شودعبارتند از : دزدي ، تنبيه و کتک زدن به ناحق،امضاي ناحق و حکم ناحق صادر کردن و ...