آيا ديدن بدن دختر قبل از ازدواج جايز است.ديدني كه به نيت انجام تكليف الهي ازدواج باشد و نه از روي هوي وهوس.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
نگاه كردن مرد به صورت يا بدن زنى كه مى‏خواهد با او ازدواج كند و زن هم قبول کرده و قصد ازدواج جدي باشد، به منظور آگاه شدن از حُسن و عيب او جايز است، غير از عورتين به بدن او بدون قصد لذت نگاه کند لکن احتياط آن است که اگر غير از صورت و موها و کف دست ،ساير قسمت هاي بدن زن را نگاه کند، از روي پارچه نازک به بدن او نگاه کند.(1) البته نگاه به بدن مي تواند از طريق زنان محرم خانواده صورت گيرد.
پي نوشت:
1. امام خميني، تحرير الوسيله، ج2 کتاب النکاح ،مسأله 28 ،ص 245، در مسائلي که از رهبري استفتا نشده و فتوي نداده باشد، فتواي حضرت امام براي مقلدين رهبري حجت است.