چون سیستم بدن ضعیف می‌شود، روزه رمضان واجب نیست؟

شایعه شده است که میگن چون سیستم بدن ضعیف می‌شود لذا روزه رمضان واجب نیست، آیا صحت دارد؟

پاسخ: گرفتن روزه تا زمانی که خوف ضرر عقلایی نباشد واجب است و اگر بتوان با رعایت اصول بهداشتی احتمال ضرر را کاهش داد به صورتی که قابل اعتناء نباشد، واجب است روزه بگیرد و در صورت ترک عمدی آن علاوه بر معصیت و وجوب قضا، شخص باید کفاره افطار عمدی را نیز بپردازد.