(( يا علي مي خواهي پنج كلمه از علم به تو بگويم يا پنج هزار دينار پول..
در منابع ما سندي براي آن و كتابي را كه در آن اين حديث ذكر شده باشد نيافتيم

سلام لطفا منبع حديث زير رو ميخوام : يك روز رسول خدا صلي الله عليه و آله وسلم به اميرالمومنين عليه السلام فرمودند: (( يا علي ، اتحب خمس من الكرام  ان خمس الاف من الدنيا ؟ )) ؛ (( يا علي مي خواهي پنج كلمه از علم به تو بگويم يا پنج هزار دينار پول به تو بدهم؟ كداميك را مي خواهي؟))

امير المومنين فرمودند: (( خمس من الكلام عندي خير من كل العالم يا رسول الله)) ؛ (( يارسول الله پنج كلمه علمي كه به من ياد بدهيد، بهتر از تمام عالم دنياست))

رسول خدا فرمودند : (( يا علي ، لا تنم حتي تختم القرآن)) ؛ (( يا علي شبها تا يك ختم قرآن نكرده اي نخواب))

اميرمؤمنان پس از شنيدن سخنان پيامبر خدا فرمود: (( يا رسول الله ، چه كسي مي تواند در يك شب ختم قرآن كند ؟ ))

پيامبر خدا در ادامه سخنانش به امير مؤمنان فرمودند: (( شبها هزار دينار صدقه بده بعد بخواب؛ سوم نخواب تا يك بنده را آزاد كني ، چهارم نخواب تا اينكه خود را از آتش آزاد كني، پنجم هزار ركعت نماز بخوان .))

اميرمؤمنان فرمودند: (( في ليله واحده يمكن هذه كله يارسول الله ؟ )) ؛ « مگر مي شود كسي تنام اين اعمال را در يك شب انجام بدهد : ختم قرآن كند ، بنده آزاد كند ، خودش را از آتش آزاد كند هزار دينار صدقه بدهد و هزار ركعت نماز بخواند؟»

حضرت فرمودند : « شبها كه ميخواهي بخوابي سوره (قل هو الله احد ) و معوذتين (قل اعوذ برب الفلق ) و ( قل اعوذ برب الناس) و سوره حمد و سوره بقره از آيه اول تا آيه پنجم (و اولئك هم المفلحون ) را بخوان ، كه« فاذا قرات هذه فكانما قرات القرآن كله » ؛ « اگر هر شب اينكار را بكني ، گويي ختم قرآن كرده اي . »

دوم : اگر بر من كه پيغمبرم و بر اهل بيتم ده مرتبه صلوات بفرستي  و بگويي « اللهم صل علي محمد و اهل بيته » مثل اين است كه هزار دينار صدقه داده اي .

سوم: اگر هنگام خواب ده مرتبه اين ذكر را بگويي ، مثل اين است كه بنده اي را خريده و آزاد كرده اي . ذكر اين است« لا اله الا الله وحده لا شريك له ، له الملك وله الحمد ، يحيي و يميت و هو حي لا يموت » .

چهارم: اگر موقع خواب ده مرتبه بگويي : « لا حول ولا قوه الا بالله العلي العظيم » مثل اينكه خودت را از آتش دوزخ آزاد كرده اي ».

پنجم : اگر اين ذكر را ده مرتبه بگويي : « كانما صليت الف ركعته » « مثل اينكه هزار ركعت نماز خوانده اي » و آن ذكر اين است « يفعل الله ما يشاء بقدرته و يحكم ما يريد بعزته » يعني خداوند هر چه بخواهد به قدرت خودش انجام ميدهد ، و به هر چه اراده كند حكم مي كند

پرسشگر محترم با تمام زيبايي كه در اين جملات وجود دارد، ولي در منابع ما سندي براي آن و كتابي را كه در آن اين حديث ذكر شده باشد نيافتيم. ولي در اينترنت بدون ذكر منبع و سند زياد ذكر شده است