آیا می توان امواتی را به خاطر مریضی مسری بدون غسل و کفن دفن نمود؟
احکام، کرونا، بیماری

آیا می توان امواتی را به خاطر مریضی مسری بدون غسل و کفن دفن نمود؟

پاسخ: مجرد ابتلای به این بیماری، موجب سقوط احکام واجب مربوط به میت نمی‌شود؛ بنابراین با مراعات کامل نکات بهداشتی و استفاده از تجهیزات ایمنی، هرچند با صرف هزینه، باید حداقل واجبات در مورد غسل، حنوط، کفن، نماز میت و دفن انجام گیرد.

در صورت عدم امکان غسل ترتیبی، باید به‌صورت ارتماسی، غسل داده شود و در صورت عدم امکان غسل، با دست میت، میت را به ترتیب، بدل از غسل با آب و سدر، غسل با آب و کافور و غسل با آب خالص، تیمم داده و بعدازآن، شخص غسل دهنده، سه تیمم دیگر با دست خود (اگرچه با دستکش) که بدل از غسل با آب و سدر و غسل با آب و کافور و غسل با آب خالص است انجام داده و حنوط کند. برای کفن نیز اگر امکان جدا کردن لباس‌ها نباشد از روی لباس کفن‌کرده و دفن نمایند.