توسط بخش پشتیبانی علمی مرکز صورت گرفت:
با راه اندازی این سامانه امکان بهره مندی کارشناسان همه بخش ها از آموزش های مرکز فراهم گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی جزی ضمن اعلام این خبر افزود: با راه اندازی سامانه آموزش غیرحضوری، امکان بهره مندی کارشناسان پاسخگو در بخش تلفنی و بخش های مکتوب و سایبری که به صورت دورکاری با مرکز همکاری دارند فراهم گردید.

مسئول پشتیبانی علمی مرکز ادامه داد: این کارشناسان بعد از شرکت از طریق سامانه آموزش الکترونی، بصورت آنلاین در آزمون شرکت می نمایند و این نشست ها و آموزش ها به منظور ارتقاء محتوایی و مهارتی پاسخگویان بطور مداوم برگزار می شود.