آیا جایز است از پرستاری، از پدر و مادری که مریضی مسری دارند سرباز زد؟
احکام، کرونا، بیماری

آیا جایز است از پرستاری، از پدر و مادری که مریضی مسری دارند سرباز زد؟

پاسخ: موارد مختلف است؛ ولیکن به‌طورکلی باید امر مهم‌تر را بر امور دیگر مقدم داشت. بنابراین اگر پرستاری از آن‌ها به‌صورت وجوب تعینی درآمده باشد و ترک این کار سبب بروز مشکلات جدی و جبران‌ناپذیری برای آنان شود و چه‌بسا سبب فوت آن‌ها بگردد، در این صورت پرستاری از آن‌ها با رعایت موارد و نکات بهداشتی که ضرر به خود را به حداقل برساند واجب است. بنابراین در موارد مختلف، وظیفه نیز متفاوت می‌شود. (1)

پی‌نوشت:

1-نظر همه مراجع