درصورتی که وضو گرفتن باعث انتشار مریضی شود می توان تیمم نمود؟
احکام، کرونا، بیماری

درصورتی که وضو گرفتن باعث انتشار مریضی شود می توان تیمم نمود؟

پاسخ: خوف انتشار بیماری در صورت گرفتن وضو، از جهت علمی ثابت نشده است، لذا باوجود رعایت نکات بهداشتی، باید وضو گرفت و در صورت خوف نیز می‌توان در محلی وضو گرفت که با ضدعفونی کردن آن محل و...، خوف مذکور نیز برطرف گردد. (1)

پی‌نوشت:

1-نظر همه مراجع