چنانچه منظورتان قديمي ترين قرآن است بايد گفت:

اگرچه قرآن هائي به خط امام علي، امام حسن و امام حسين (عليهم السلام) در برخي اماكن و كتاب خانه ها از جمله موزه آستان قدس رضوي (عليه السلام) وجود دارد، اما در اين كه واقعاً از خود اين امامان بزرگوار باشد، جاي ترديد است. متخصصان قرآن شناسي مي گويند: اين قرآن ها منسوب به سه امام است، و مربوط به سال 384 هجري قمري است.

غير از اين قرآن ها، قديمي ترين قرآني كه موجود است، از علي بن هلال به خط نسخ است. اين قرآن با قطع جيبي و علائم طلائي است، كه در اواخر قرن دوم هجري قمري در بغداد كتابت شده است. البته، تمامي قرآن در آن نيست. اين قرآن هم اكنون در كتاب خانه آيت الله مرعشي نجفي (رحمه الله) موجود است. (1)

واگر منظورتان قدمت آيات قران است بايد گفت به زمان پيامبر اسلام و عصر نزول قرآن بر مي گردد پايان وحي در سال يازدهم هجري بود كه تا كنون 1421 سال مي گذرد.

1.http://www.taghribnews.ir