سلام. یکی از دوستان من دچار هم جنس بازی شده است.او به افرادی پیشنهاد می دهد و اغلب با پاسخ منفی مواجه می شود. این رفتار (پیشنهاد دادن) حدود دو هفته است که در او به وجود آمده است. او قبلا هم یک بار رابطه داشته و من بی خبر بوده ام. می خواستم بدانم در میان گذاشتن این موضوع با خانواده اش می تواند کارساز باشد و یا اوضاع را وخیم تر می کند؟ او نوجوانی 16 ساله (پسر) است, به واجبات دین عمل می کند و یک خواهر دانشجو دارد.

با عرض سلام حضور دوست عزيز، چون گرايش به جنس مخالف در اين سن يكي از اختلالات هويت جنسي محسوب مي شود. لذا شما بايد با پدر ايشان بصورت منطقي و مستدل صحبت نماييد تا ايشان را نزد يك روان شناس باليني با تجربه و متدين ببرند. اگر درتهران زندگي مي كنيد مي توانيد در اين رابطه با كلينيك دكتر يونسي تماس بگيرند. 02144015879
موفق باشید.