سلام.۲۰ سالمه و دانشجو هستم. قبلا اینطور نبود ولی مدتیه ( حدود 6 ماهی میشه) که با فشارهای جنسی روبرو میشم( درد شدید در ناحیه بیضه ها) ب طوری که دیگه از کارای روز مره باز میمونم.نه میتونم درس بخونم.پرخاشگر میشم.حتی به خاطر دردش زیاد نمیتونم رو پا وایسم!حتی واسه نماز.قبلا تو خواب که محتلم میشدم این درد کاملا واسه مثلا ۲ یا ۳ هفته برطرف میشد.اما خیلی وقته که محتلم نشدم و درد تحمل کردم.البته دکتر میگه طبیعیه. تا حالا ۳ بار (وقتی درد شدیدی داشتم) استمنا کردم و بعد از چند ساعت کاملا خوب شدم.۲ بار هم استخاره کردم که درمواقع درد شدید این کارو بکنم یا نه خوب اومد.اما بازم دلم راضی نیس به این کار چون میگن گناه بزرگیه! ولی الان من چیکار کنم بهتره؟ درد بکشم و زندگی عادیم مختل بشه یا چند هفته یک بار استمنا کنم واسه برطرف شدن درد؟ شرایظ ازدواج هم فعلا ندارم. ممنون میشم پاسخ قانع کننده ای بدید :)

پاسخ:
شما در اين مورد حتما به يك پزشك متخصص كليه و مجاري ادرار مراجعه كنيد، تا دقيقا بررسي شود كه علت اين درد چيست. شايد ربطي به خروج مني از بدن شما نداشته باشد، هم چنين احتمال دارد كه با خوردن دارو، اين مسئله حل شود، بنابراين بعيد است كه اين درد، طبيعي باشد و تنها راه درمان آن هم، خروج مني باشد، به هر حال هر چه سريعتر به دكتر متخصص مراجعه كنيد.
شما بايد تلاش كنيد كه شرايط ازدواجتان را مهيا كنيد، فراهم شدن بعضي از شرايط ازدواج، به دست خودتان است، لذا به فكر باشيد و ازدواج را در اولويت قرار دهيد.
موفق باشید.