بازی با خود برای زود به انزال رسیدن یا بعد از دخول که زن به ارگاسم نرسیده با خود بازی کند که به ارگاسم برسد

بازي با خود براي زود به انزال رسيدن يا بعد از دخول كه زن به ارگاسم نرسيده با خود بازي كند كه به ارگاسم برسد جايز نيست. ولي اگر شوهر با دستش يا هر جاي ديگر بدنش زنش را تحريك كند كه زود به انزال و ارگاسم برسد و ارضا شود اشكال ندارد و جايز است. (1)
پي نوشت:
1.آيت الله فاضل، جامع المسائل، سوال1656.
موفق باشید.