سلام من خوابگاهی هستم اغلب اوقات با دوستم روی یه تخت میخوابیدیم وهم رو بغل میکردیم.امروز از حد گذشتم سینه اش رو لمس کردم.اما هیچ لذتی شهوانی نبرد حکم قصاص من چیه ایاخدامارومیبخشه

روی یک تخت نخوابید و اگر به قصد لذت دست به سینه یا جای دیگر بزنید تا 60 ضربه شلاق دارد. ولی لازم نیست خود را برای شلاق خوردن معرفی کنید بلکه اگر واقعا توبه کنید خدا می بخشد.(1)
پی نوشت:
1 قانون مجازات اسلامی ماده 124.