سلام اگه کسی فیلم یا عکس سکسی ببینه و اونکاریا حالتو با همسر اینده اش خیالپردازی کنه و منی ازش خارج بشه اون هم اسمتناست وباید غسل کنه شخص خاصی رو هم درنظرنگیره؟

پاسخ:
دیدن فیلم و عکس سکسی حرام است و خیالپردازی مذکور به قصد بیرون آمدن منی جایز نیست و اگر منی بیرون آید اسمناء است و باید غسل جنابت بکند. (1)
لطفا هر وقت سوال شرعی می پرسید،مرجع تقلید خود را مشخص کنید تا مطابق فتوای او پاسخ داده شود.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، رساله اجوبه الاستفتائات، س 791.