سلام ! من روزه هستم و داشتم آلت خودرا میمالیدم اما بدون قصد بیرون امدن منی ! اما یک دفعه یک قطره آب سفید رنگ شبیه به منی از من آروم خارج شد یعنی جستن نداشت و نمیدونم هالا الان روزه من باطل است ?

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
اگر مایع خارج شده نشانه های منی را نداشته باشد شما جنب نشده اید و روزه تان صحیح است.
نشانه های منی عبارتند از :
الف) از روى شهوت و ارضای غریزه باشد.
ب ) با فشار و جستن بیرون آید.
ج ) هنگام بیرون آمدن، بدن سست شود. (1)
هر نوع مایعی که از انسان خارج می شود، نجس نیست و احتیاج به غسل ندارد . اما اگر آن شرایط را دارا بود، منی است. حکم جنابت دارد و باید غسل جنابت کنید.
بنابراین شما جنب نشده اید و روزه شما صحیح می باشد.
پرسشگر گرامی!
خود ارضايي حرام و گناه کبيره است. عوارض نامطلوبی در دنیا و آخرت دارد .ضرر هاي زياد بر جسم و روح انسان وارد می کند. کسي که مرتکب خود ارضايي شده ،واجب است توبه کند. از خدا طلب عفو و بخشش نمايد. اگر واقعا توبه کند و تصميم بر ترک گيرد ،خداوند او را مي بخشد.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای ، اجوبه استفتائات ، س 177.