مدت طولاني است كه قسمتي از پايم را گچ گرفته‌ام (از سر انگشتان تا نيمي از ساق پا) مجبور شدم با همسرم رابطه داشته باشم و لازم است غسل جنابت انجام دهم.
چگونه پاك شوم؟
در صورتي كه در اين زمان (زماني كه اين قسمت در گچ است) اگر حيض شوم تكليف چيست؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با مرکز؛
وظیفه شما برای نماز وضو و غسل جبیره ای می باشد، این که اگر گچ در قسمت چپ شما باشد، همان قسمت را به صورت جبیره انجام می دهید . اگر در سمت راست باشد ،بعد از شستن سر و گردن و طرف راست، آن قسمت را به صورت جبیره انجام می دهید و بعد سمت چپ را غسل می دهید.جبیره به این صورت است که اگر گچ پاک است ،دست تر روی خود گچ و اگر نجس است، به جای شستن پا روی پارچه ای که روی گچ قرار گرفته ،مسح نمایید، یعنی به جای مسح پا در وضو روی پارچه را مسح نمایید، و به جای شستن پا در غسل روی پارچه را مسح نمایید.
اگر این کار برای شما در غسل مقدور نیست، یا آب برای شما ضرر دارد به جای غسل جنابت تیمم بدل از غسل جنابت و به جای غسل حیض تیمم بدل از غسل حیض نمایید، بعد از رفع شدن مانع غسل جنابت و حیض را به جا آورید.(1)
لطفا در ارتباط های بعدی مرجع تقلید خود را مشخص فرمایید تا طبق فتوای مرجع تان پاسخ داده شود.

پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل، ص49، مساله 325و ص51، مساله 336، 339.