با سلام حکم استمنا برای دختران چیست؟ اگر زیاد تکرار نشود و برای جلوگیری از رابطه با پسران باشد

استمنا برای همه کس حتی دختران حرام و از گناهان کبیره است. عوارض نامطلوبی در دنیا و آخرت دارد .ضرر هاي زياد بر جسم و روح انسان وارد می کند.کسي که مرتکب خود ارضايي شده ،واجب است توبه کند . ازخدا طلب عفو و بخشش نمايد. اگر واقعا توبه کند و تصميم بر ترک گيرد ،خداوند مي بخشد.
اگر در ماه رمضان و در حال روزه انجام گیرد ،روزه را باطل می کند . علاوه بر قضا،کفاره نیز دارد.(1)
پی نوشت:
1.امام خمینی، توضیح المسائل، مسئله 1588.