سلام اول تشکر میکنم به خاطر پاسخ به سوال قبلی که پرسیده بودم.دوم من تا حالا خمس ندادم یعنی چیزی نداشتم که خمس داشته باشه اما از6/86تا7/87 (1000000)یک میلیون تومن پس انداز کردم برای ازدواج اماازدواج میسرنشدوحساب باز کردم برای گرفتن وام
تا بتونم خونه بسارم(شراکتی با پدرم)الان هم که قصدازدواج دارم ونیاز به پول دارم دوباره به همون اندازه (1000000)پول پس انداز کردم ازامام جماعت محل کارم پرسیدم گفتند مطمئن نیستم(چون برای ازدواج بوده شاید خمس نداشته باشه)یکی از همکارانم که همین مسئله روداشته(البته مقلد ایت الله مکارم بود)خمسشو بخشیدن حالا باتوجه به اینکه نیت پس انداز خرج کردن برای ازدواج بوده ولی خرج چیز دیگری شده آیابه این پول خمس تعلق میگیره؟به اون پس انداز اول چی؟چه مقدار؟
البته یک بار به دفترامام جمعه رفتم اما مسئول مربوطه کامل به صحبت های من گوش نداد وهرکس یه جواب متفاوتی میده.لطف کنید راهنمایی بفرمایید.
باتشکر از زحمات شما.
پرسشگر گرامی با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
بنا به فتوای آیت الله خامنه ای در فرض سوال به پول هایی که پس انداز کرده اید تا بعدا ازدواج کنید یا صاحب خانه شوید و سال بر آن ها گذشته است، خمس تعلق می گیرد. می توانید با دستگردان کردن با دفتر مرجع تان و مهلت گرفتن کم کم پرداخت کنید .(1)
پی نوشت:
1 .آیت الله خامنه ای، رساله اجوبه الاستفتاات، س 909 .






