با عرض سلام و احترام
من دختر 21 ساله اي هستم خودم شاغل هستم و خودم متحمل هزينه هاي زندگيم هستم دانشجو هم هستم چون مجبورم خودم كار كنم كلاس هامو روزهاي 5 شنبه و جمعه بر مي دارم پدرم اصلا نميدونه كه زندگي يعني چي بچه يعني چي معتاد و فقط تو خونه در حال مصرف و سر كار هم ديگه نمي ره .حالا با يك پسر آشنا شدم نمي خوام هم گناه كنم مي خوام با اين پسر باشم اما خوب از گناهش هراس دارم آيا با اين شرايطي كه دارم مي تونم با اين پسر صيغه محرميت بخونمم و محرم بشم .اگه از نظر مرجع تقليد باشه مي شه بگين كدوم مرجع تقليد بي اذن پدر ممكن هست ازدواج موقت كرد بي اذن پدر.
با تشكر
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
به نظر بیشتر مراجع معظم تقلید دختر اگر باکره باشد برای ازدواج دائم و موقتش باید از پدر یا پدر بزرگ پدریش اجازه بگیرد و اگر اجازه نگیرد عقدش باطل است. (1)
درست است که پدر شما معتاد است؛ ولی ازدواج موقت با یک پسر اصلا به صلاح شما نیست. چون بیشتر دخترانی که اقدام به این کار کرده اند کاملا پشیمان شده اند و معمولا زندگی را باخته اند. بنا بر این شما در فکر ازدواج دائم باشید نه ازدواج موقت که وسیله هوسرانی پسری شوی و بعدا هم با مشکل روبرو گردی.
پی نوشت:
1. توضیح المسائل مراجع ، ج2 ، م 2376.






