اگر بخواهیم بدون اطلاع دادن به خواستگار که ما مشکل جنسی داریم ازدواج کنیم مسئله ای دارد؟

پرسشگر گرامی ، به دلیل اینکه مشکلات جنسی مختلف می باشد نمی توان به صورت کلی گفت که این کار اشکال دارد یا نه ،
در هر صورت راست گفتن واجب نیست. اما اگر خواستگار از دختر سوال کند نباید دروغ بگوید .
و در برخی از عیب ها مانند اینکه نقصی در آلت زن باشد که مانع از نزدیکی شود و ... اگر مرد بعد از عقد متوجه شد که زن این عیب را دارد می تواند عقد را فسخ کند.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعی می پرسید ، نام مرجع تقلید خود را ذکر کنید تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهیم .
پی نوشت :
1. امام خمینی ، توضیح المسائل ، م2380.