با عرض سلام :
سوالي داشتم در مورد دو تن از شهيدان ،چرا شهيد آويني از كه از هنر انتقاد داشت باز هم در حوزه ي هنر كار كرد،اما شهيد موحد دانش از هنر انتقاد داشت از حوزه ي هنر بيرون آمد و به كار ديگري مشغول شد.

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
انتقاد داشتن از كاركرد يك بخش، غير از زير سوال بردن اصل آن بخش و علم است. اگر مرحوم آويني از علم هنر انتقاد مي كند، انتقاد او از اين است كه بخشي از حوزه هاي هنري در سمت و سويي خاص به خدمت اهداف ويژه در آيند و هنرمندان آن بخش ويژگي هايي غير قابل قبول داشته باشند و وابسته به اهداف شيطاني، نه الهي به خلق اثر اقدام نمايند .
اما اين به آن معنا نيست كه عرصه را ترك نمايد و شانه از زير اين بار خالي نموده و پا به عرصه اي ديگر گذار.د .از اين رو مي بينيم ايشان با بهره گيري از هنر و به خدمت در آوردن آن ، به خلق آثاري ماندگار دست زدند . اما در مورد شهيد موحد دانش ممکن است. مسئله شخصي با هنر داشته كه كنار نهاده است که ما از آن اطلاع نداريم. چون کنار گذاشتن کاري دليلي بر نا پسند دانستن آن نمي باشد .