سلام نماز مستحبي بعد از زيارت عاشورا و دعاي ندبه چگونه خوانده مي شود؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز.
نماز مستحبي زيارت عاشورا به نيت اهداي ثواب آن به روح مطهر اباعبدالله الحسين و مانند نماز صبح خوانده مي شود. بنا بر روايت علقمه، امام باقر (ع) فرمودند: بعد از به جا آوردن دو رکعت نماز به سوي قبر اشاره کرده و تکبير مي گويي و زيارت را مي خواني (مفاتيح الجنان) .
اما بنا بر روايت صفوان از امام صادق (ع)، نماز بعد از زيارت خوانده مي شود(1). به نظر مي رسد با توجه به اين دو روايت، نماز چه قبل و چه بعد خوانده شود؛ منعي ندارد؛ (چون اين نماز مستحب است و به هر کدام از روايت ها عمل شود، ثواب مي برد) گر چه مرحوم ميرزا ابوالفضل ثقفي تهراني ضمن نقل و بررسي اقوال مي گويد: نماز را بعد از زيارت بايد خواند. (2)
بعد از دعاي ندبه نمازي وارد نشده است.
در ارتباط هاي بعدي نام مرجع خود را ذکر کنيد.
پي نوشت ها:
1. زيارت عاشورا و آثار شگفت آن، سيد علي موحد ابطحي.
2. شفاء الصدور، ج1، ص 59.