ایا اگر شخصی سال ها قبل پول پس انداز می کرده و خانه اش را با ان پول ساخته ایا به ان پول خمس تعلق می گرفته است؟ مرجع ایت ا... شبیری زنجانی می باشد.

در فرض سؤال خمس ندارد:

به نظر آيت الله زنجاني در صورتي که براي تهيه و خريد منزل ناچار به پس انداز تدريجي بوده است، به پس انداز براي خريد خانه هرچند سال ها طول بکشد ،خمس تعلق نمي گيرد .(1)
پي نوشت:
1. سؤال از دفتر آيت الله شبيري زنجاني.