به نام خدا. سلام خسته نباشید. من سرباز هستم و در بسیج دانشجویی یکی از دانشگاه ها خدمت می کنم. بعضی وقتها که دانشجوهای بسیجی مراسمی مثل اردو و یا کوهنوردی و ... دارند، وسایلی را مشخص می کنند که به این دانشجوها بدهند مثل: خودکار،جانماز،قاب عکس،کیف و ... .همیشه بعد از این مراسمها مقداری از این وسایل اضاف می آید و بعضی وقتها این وسایل که اضاف آمده ماه ها و یا سالها گوشه ای بدون استفاده می ماند. آیا اگر من بعضی از این وسایل را برای خودم بردارم حلال هست و یا حرام هست. با تشکر از شما

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که وسايل براي دانشجو ها بوده و آن ها نخواسته اند که ببرند (از مال خود اعراض کرده اند) استفاده از وسائل اشکال ندارد . در غير اين صورت اگر از مسئول مربوطه اجازه بگيريد اشکال ندارد. (1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ، نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت :
1. سوال تلفني از دفتر (7746666-0251) آيه الله خامنه اي .