با عرض ادب و سلام خدمت شما .طاعات و عبادات ،نماز و روز ه تان انشآلله مورد در گاه حق تعالی قرار بگیرد ببخشید: دوستان ،برای من پیام زنی را که شفا گرفته از ائمه معصومین فرستادن و مرا قسم دادند که باید این پیام را همه جا انتشار بدهم و ذکر کردن اگر کوتاهی کنید خبر بدی به شما میرسد ،میخواستم بدانم من باید چه کاری را پیش بگیرم التماس دعا خیلی ممنون

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
اين مطالب خرافات مي باشد و لازم نيست کاري انجام بدهيد.(1)
پي نوشت :
1 .آيه الله مکارم ، استفتائات ج3 ، س1598 .