ba salam va tashakor. ezne pedar baraye 2khtare bakerei ke mikhahad ezdevaje movaghat konad va faghat ghasdash dast dadano khandidano inha bashad chist? ham baraye marje ayat makarem, ham ayat khamenei. ba tashakor.. اذن پدر براي دختره باکره اي که مي خوهد ازدواج موقت کند و فقط قصدش دست دادن و خنديدن و اين ها باشد چيست؟ هم براي مرجع آيت الله مکارم، هم آيت الله خامنه اي.

پرسشگر گرامي با سلام سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
بنا به فتواي آيت الله مکارم،و آيت الله خامنه اي در ازدواج دايم و موقت ، اذن پدر بنا براحتياط واجب شرط است و بدون اذن و اجازه عقد صحيح نيست .(1)
پي نوشت:
1 . استفتائات، آيت الله مكارم، ج 2، ص 318، س 913. وآيت الله خامنه اي ، مسايل مورد ابتلا، س50.