پرسش: من پارسال به خاطر بارداری نتوانستم روزه بگیرم و در عید فطر کفاره آن را دادم، ولی به دلیل شیر دادن هنوز نتوانسته ام قضای آن را بگیرم. آیا کفاره قضا را باید بدهم؟ با توجه به اینکه امسال ماه رمضان فرزندم 7 ماهه است گرفتن روزه برای من چه حکمی دارد؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مركز
اگر عذرتان تا ماه رمضان بعدي ادامه داشته ،همان يک کفاره کافي است و ديگر کفاره تاخير قضا بر شما واجب نيست ،چون به خاطر شير دهي قادر بر قضا نبوده ايد . اگر امسال هم، به خاطر شير دادن به بچه مجبور باشيد که روزه ها را بخوريد ،اشکال ندارد. بايد کفاره بدهي و بعدا قضاي روزه هايت را بگيري .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله خامنه اي ، رساله اجوبه الاستفتاات ، س 803 .