با سلام من مقلد مرحوم آیت الله تبریزیباقی مانده ام البته با اجازه آیت الله جعفر سبحانی میخواستم ببینم از نظر مرجع تقلید بنده اهدای عضو پس از مرگ مغزی مشکل دینی ندارد؟ اجازه این کار را می دهند؟ لطفا نظر آیت الله سبحانی را هم ذکر کنید.

پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط با اين مرکز.
به نظر آيت الله تبريزي اهداي عضو پس از مرگ مغزي اشکال دارد و جايز نيست.(1) درمورد نظر آيت الله سبحاني با دفتر ايشان تماس تلفني (02517743151)گرفتيم ،فرمودند بايد استفتاي کتبي کنند تا آقا جواب دهند. به آدرس:قم ،ميدان شهدا ،دفترآيت الله سبحاني.
پي نوشت:
1. آيت الله تبريزي،استفتائات,س2074-2078.