سلام لطفا نظر آیت الله سیستانی را در مورد مسئله زیر بفرمایید: مسابقات اس ام اسی را که تلویزیون و بعضی از سایتها برای پیش بینی مسابقات فوتبال می گذارند و به قید قرعه به کسانی که مسابقه را درست پیش بینی کرده اند جایزه می دهند.آیا شرکت در این مسابقات حکم قمار دارد و حرام است؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
در صورتي که شرط بندي نباشد و بابت اشتراک در مسابقه پول داده نشود، فقط از طريق اس ام اس مسابقه را پيش بيني کند و مسئولان تلويزيون از بودجه صدا و سيما به کساني که درست پيش بيني کرده اند ، جايزه بدهند، اشکال ندارد و قمار حساب نمي شود (1)
پي نوشت:
1. سؤال تلفني (7741415-0251) از دفتر آيت الله سيستاني.