بسم الله الرحمن الرحيم اللهم عجل لوليك الفرج با سلام براي تعيين جهت قبله در سياره اي غير از زمين (مثلا كره ماه ) چه بايد كرد

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
کساني که در فضا يا کرات ديگري قرار دارند، بايد به طرف زمين نماز بخوانند.(1)
پي نوشت:
1. امام خميني، تحرير الوسيله، ج2، مسائل مستحدثه، خاتمه: مسأله 5.( نظر رهبري در اين مسئله مطابق با فتواي امام خميني مي باشد).