جواني هستم كه تازه ازدواج كرده ام .با زنم نزديكي ميكنم بطوريكه كه پرده بكارت زن پاره نميشود ولي زن ارضاع ميشود.آيا نياز به غسل براي زن دارد؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
در صورتي که مرد با همسرش نزديکي کند و به مقدار ختنه گاه يا بيش تر دخول صورت بگيرد ، هرچند مني هم خارج نشود، هم مرد و هم زن جنب مي شوند . غسل جنابت بر هر دو واجب مي شود.(1) چنانچه شك داشته باشيد كه به مقدار ختنه گاه داخل شده يا نه ،غسل ندارد.(2)
اگر زن ارضا شود هر چند دخول صورت نگيرد، زن بايد غسل جنابت به جا آورد.(3)
پي نوشت ها:
1.آيت ا... فاضل، توضيح المسائل ، س350.
2.همان،س 351.
3.همان،س 347.