اگر در مسافرت باشیم و در خواب محتلم شویم و حمام هم نباشد باید چه کرد؟با توضیح

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
در صورتي که امکان غسل کردن نباشد ، براي نماز تيمم کند و نماز را بخواند . هر زمان زمينه غسل کردن فراهم شد، بايد غسل کند.
اگر لباس و بدن نجس شده باشد، لباس را براي نماز عوض کند و يا بشويد و بدن را نيز آب بکشد.
چنانچه آب کشيدن بدن و يا عوض کردن و شستن لباس ممکن نباشد و لباس ديگري هم نداشته باشد و وقت نماز باشد، با همان بدن و لباس نجس نماز بخواند. (1 )
پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل، مسأله 648 به بعد و 676 و 813 ( نظر رهبري دراين مسئله مطابق با نظر امام خميني مي باشد).