با سلام.خانم من در حای که عادت ماهیانه داشت از من خواست تا با او نزدیکی کنمو من هم به درخواست او انجام دادم تکلیفم چیست .چه باید بکنم .گناه بوده است و آیا راهی برای جبران هست.ممنون

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
هنگام عادت ماهيانه آميزش از جلو جايز نيست و حرام است . فرقي نمي کند که هفت روز عادتش باشد ، يا ده روز. اما ساير لذت هاي جنسي اشکالي ندارد.
اگر شمار روزهاى حيض زن به سه قسمت تقسيم شود و مرد در قسمت اول آن، با زن خود در قُبُل ( جلو ) جماع كند، بنا بر احتياط واجب بايد هيجده نخود طلا كفّاره به فقير بدهد .
اگر در قسمت دوم جماع كند، نه نخود. اگر در قسمت سوم جماع كند، بايد چهار نخود و نيم بدهد.
زنى كه شش روز خون حيض مى‏بيند، اگر شوهرش در شب يا روز اوّل و دوم با او جماع كند ،بايد هيجده نخود طلا بدهد.
در شب يا روز سوم و چهارم نه نخود . در شب يا روز پنجم و ششم بايد چهار نخود و نيم بدهد . ( 1 )
مثقال شرعى هيجده نخود مى‏باشد . قيمت آن را بايد از طلا فروشان سوال کرد چون هر زمان قيمتي دارد .
فتواي آيت الله خامنه اي در اين مورد همانند فتواي امام است که ذکر شد.
پي نوشت:
1 . توضيح المسائل مراجع ، ص 276 ، مسئله 452 .