آیا خواندن داستان های مربوط به مسائل جنسی مانند داستان های موجود در اینترنت ، در صورتی که باعث خروج منی نشود ، حرام است ؟ توضیح دهید .

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
خواندن داستان هاي مسائل جنسي و تحريک کننده در صورتي که منجر به خروج مني نشود و هم چنين منجر به گناه مانند استمنا يا نگاه به نامحرم و امثال اين امور نباشد، اشکال ندارد ، ولي اگر منجر به گناه يا خروج مني گردد ،جايز نيست .(1)
بهتر است از خواندن اين گونه مطالب که جنبه حيواني و غريزه جنسي را در انسان تقويت مي کند ،خود داري شود،زيرا اين نوع مطالب در حقيقت کمينگاه شيطان است تا بدين وسيله انسان رابه سوي گناه بکشاند . در اثر تحريک غريزه جنسي ممکن است انسان از جاده اعتدال خارج شود .راه ابتذال و انحراف را در پيش بگيرد . هم چنين خواندن مطالب تحريک کننده، آشفتگي روحي و رواني را با خود همراه دارد . براي نوع انسان‌ها موجب آسيب‌هاي روحي و رواني مي شود . سلامت فرد و جامعه را به خطر مي‌اندازد . منشأ فساد در جامعه مي گردد.
پي نوشت:
1. سؤال تلفني از دفتر آيت الله سيستاني.(7741415-0251).