با سلام احتراما خواهشمند است پاسخ فرمایید در صورت خواباندن میت و دفن آن در حدود اختلاف 20درجه ای صورت میت با قبله اشکالی ایجاد میشود یا خیر؟خواهشمند است پاسخ فرمایید

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
20 درجه مشکلي ندارد زيرا اگر انسان در نماز يا دفن ميت و ... متوجه شود از قبله انحراف داشته، ولي انحراف کم بوده، به طوري که به دست راست يا چپ نباشد ( يعني انحراف به حد 90 درجه نرسيده باشد) نمازي که خوانده يا دفن ميت و ... کافي است.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظريه مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي‌نوشت‌:
1. امام خميني، تحرير الوسيله، احکام خلل در قبله.