اگر در خواب ماده ای چسبناک از مجرا ی ادراری خارج شود و وقتی که بیدار شدیم متوجه نشویم که این ماده خارج شده است آیا این ماده منی است یا مَذي ؟ (شب نیز به چیزهای شهوت انگیز فکر می کردم) خیلی خیلی ممنون می شوم که زود تر جواب دهید

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
اگر يقين به خروج مني و جنابت پيدا نکرديد، غسل بر شما واجب نيست ليکن نشانه هاي خروج مني در مردان سه تا است :
1 . با جستن و پرش خارج مي شود .
2 . همراه با لذت و شهوت خارج مي شود .
3. همراه با سستي بدن است. ولى در زن و مريض لازم نيست آن آب با جستن بيرون آيد، بلكه اگر با شهوت بيرون آيد، در حكم منى است و لازم نيست بدن سست شود . (1 )
البته در حالت خواب ممکن است هيچ کدام از اين نشان ها نباشد، ولي انسان از مقدار وکيفيت مايعي که خارج شده، يقين کند که مني است که در اين صورت غسل واجب مي شود و آن مايع مني و نجس است .
پي نوشت :
1 . آيت الله مکارم شيراز ي، توضيح المسائل مراجع ، م 345 و 346 .