با سلام من پسری 17 ساله ام وقتی کمی شهوت انگیز می شوم و یا این جور فکر ها را می کنم ماده ای چسبناک بی رنگی از مجرای ادراری خارج می شود . نه با جهش خارج می شود نه بدنم سست می شود و نه هنگام خارج شدن لذت می برم . می خواستم بدانم آیا این ماده منی است ؟ اگر نیست چیست ؟ حکمش چیست ؟ نجس است ؟ غسل واجب می شود ؟ لطفا ممنون می شوم جواب بدهید با تشکر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
چنين مايعي مني نيست و پاک است. وضو را هم باطل نمي کند و غسل هم واجب نمي شود
هرآبي از شما بيرون آيد و سه نشانه مني را نداشته باشد و نداني که مني است يا نه ،يعني يقين صد درصد به مني بودنش نداشته باشي، حکم مني را ندارد.
نشانه هاي مني در مسئله زير آمده است :
اگر رطوبتى از انسان خارج شود و نداند منى است يا بول يا غير اين ها چنانچه با شهوت و جستن بيرون آمده و بعد از بيرون آمدن آن بدن سست شده، آن رطوبت حكم منى دارد ، اگر هيچ يك از اين سه نشانه يا بعضى از اين ها را نداشته باشد ، حكم منى ندارد. ولى در زن و مريض لازم نيست آن آب با جستن بيرون آيد ، بلكه اگر با شهوت بيرون آيد، در حكم منى است و لازم نيست بدن سست شود .(1)
آبي که گاهي در اثر تحريک از انسان خارج مي شود و نشانه هاي مني را ندارد، مَذي نام دارد .

پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع، مسئله 346.