از سوی گروه علمی مشاوره و روانشانسی مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد:
به همت مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی دوره مقدماتی کارگاه تخصصی آسيب شناسي ويژه دانشجويان رشته هاي روانشناسي و مشاوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی این کارگاه یک روزه با حضور دكتر حمزه عبدي «مدیر گروه روانشناسی دارالحدیث» برگزار شد.

در این کارگاه سرفصل هاي مهم بررسي آسيب هاي رشدي عصبي، آسيب شناسي اختلالات سايكوتيك و آسيب شناسي اختلالات خلقي اضطرابي بصورت حضوری و مجازی ارائه شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه ضمن آشنایی عملی با موضوعات مهم روانشناسی، نفرات برتر در اولویت جذب به عنوان کارشناس پاسخگو در گروه مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی قرار خواهند گرفت.