ابوذر اسدالله پور

از سوی گروه علمی مشاوره و روانشانسی مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد:
به همت مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی دوره مقدماتی کارگاه تخصصی آسيب شناسي ويژه دانشجويان رشته هاي روانشناسي و مشاوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی این کارگاه یک روزه با حضور دكتر حمزه عبدي «مدیر گروه روانشناسی دارالحدیث» برگزار شد.

در این کارگاه سرفصل هاي مهم بررسي آسيب هاي رشدي عصبي، آسيب شناسي اختلالات سايكوتيك و آسيب شناسي اختلالات خلقي اضطرابي بصورت حضوری و مجازی ارائه شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه ضمن آشنایی عملی با موضوعات مهم روانشناسی، نفرات برتر در اولویت جذب به عنوان کارشناس پاسخگو در گروه مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی قرار خواهند گرفت.

از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی مباحث مربوط به آسیب شناسی کودک و نوجوان مطرح گردید.
کارگاه روانشناسی مرکز ملی پاسخگویی

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: این کارگاه یک روزه طی 8 جلسه دکتر مبین صالحی به بیان مسائل کودکان آسیب دیده ،ارزیابی و درمان پرداخت.

آشنایی با اختلال PTSD در کودکان، سوءاستفاده جنسی، سوگ و داغدیدگی، بازی ‌درمانی و درمان شناختی از اهم سرفصل های مطرح شده در این کارگاه بود.

گفتنی است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.

توسط گروه علمی مشاوره مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی آموزش مدیریت رفتاری والدین (PMT). مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: در این کارگاه یک روزه دکتر مبین صالحی، تکنیک های آموزشی برای کودکان 3 تا 11 سال را مطرح کرد.

وی با بیان چهار سبک ورود به مباحث فرزندپروی که شامل نگاه های تحولی، تربیتی، مرضی جامع نگر به بیان اصول کار با والدین پرداخت و افزود: در این زمینه پنج اصل مطرح است که شامل اصل موفقیت، رعایت ترتیب مهارت ها، حمایت و تشویق، ارائه مثال و تمرین می باشد.

در این کارگاه همچنین روش های شکل دهی و اصلاح رفتار کودکان و روش های کاهش رفتار نامطلوب مطرح شد و در نهایت با رویکرد کارگاهی این روش ها بررسی شد.

شایان ذکر است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.