توسط گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
همزمان با شروع ماه محرم، نرم افزار کشتی نجات در دو نسخه ویندوز و اندروید بازنشر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نرم افزارهای «کشتی نجات» با امکانات ویژه توسط مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی به روز رسانی و منتشر گردید.

نرم افزار کشتی نجات، شامل سؤالات پرتکرار پیرامون عاشورا که در بخش های زندگی حضرت، کلام و سخنان، فضایل، همسران و فرزندان، قیام، عزاداری، مرقد و بارگاه، زیارت عاشور و سایر مباحث می باشد.

همان طور که ذکر شد این نرم افزار در دو قالب ویندوز و اندروید تقدیم به دوستداران اهل بیت علیهم السلام می شود.

شایان ذکر است که کاربران علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی pasokhgoo.ir از بخش تولیدات مرکز یا از کافه بازار این نرم افزار را دریافت کنند.