حامد ملکی

به همت گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی؛
در این جلسه با حضور سرپرست گروه پاسخگویی مکتوب، مهمترین مسائل این گروه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در این جلسه که با حضور حجت‌الاسلام ‌والمسلمین حامد ملکی «سرپرست گروه پاسخگویی مکتوب» و کارشناسان پاسخگویی این بخش برگزار شد، مهم‌ترین مسائل پاسخگویی در بخش مکتوب مورد بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام ‌ملکی با تبیین اهمیت، جایگاه و ظرفیت بخش، نکات و تذکرات لازم را به کارشناسان پاسخگوی در این بخش ارائه کرد. وی این بخش را به علت ویژگی‌های خاصی چون ارائه پاسخ‌های تفصیلی، تحلیلی و علمی به همراه مستندات لازم، معتبر و همچنین فرایند خاص پاسخگویی که شامل مقسم (جهت ارجاع تخصصی سؤال به یکی از گروه‌های علمی اخلاق، تاریخ، احکام، کلام، قرآن، حدیث و مشاوره)، مدیر گروه (جهت ارجاع تخصصی سؤال به پاسخگوی متخصص)، پاسخگو، مصحح (جهت بررسی کیفی پاسخ) و نمونه‌خوان می‌باشد، از جمله بسترهای ارتباطی نخبگان با مرکز ملی برشمرد و افزود: علاوه بر نخبگان، عموم مردم و اقشار خاص مانند فرهنگیان نیز می‌توانند از درگاه‌هایی چون: سایت پاسخگو به نشانی https://www.pasokhgoo.ir/send ، نرم‌افزار اندروید پاسخگو (منوی پاسخگویی آفلاین) و اپلیکیشن بشری (ویژه فرهنگیان و فعالان فرهنگی در مدارس) سؤالات خود را برای این بخش ارسال نموده و کمتر از 48 ساعت پاسخ خود را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است بخش مکتوب در راستای رسالت سازمانی خود و پس از طی فرایندهای قانونی اقدام به پاسخگویی به سؤالات و شبهات در قالب بسته‌های تخصصی می‌نماید. در این فرایند نهادها، مؤسسات و مراکز مختلف متناسب با تفاهم‌نامه تنظیم‌شده با دفتر تبلیغات اسلامی یا مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، مجموعه‌ای از سؤالات و شبهات را پس از تعیین ویژگی‌های کمی و کیفی پاسخ‌ها برای این بخش ارسال نموده و پاسخ‌های مربوطه را در زمان مقرر و بر اساس تفاهم‌نامه دریافت خواهند نمود.

گفتنی است بخش پاسخگویی مکتوب، پاسخگوی مردم عزیز در بخش‌های اخلاق، تاریخ، احکام، کلام، قرآن، حدیث و مشاوره می‌باشد.

همزمان با ایام سالروز سالروز شهادت نبی مکرم اسلام
نرم افزار پیامبر مهربانی که شامل پرسش و پاسخ هایی پیرامون پیامبر اعظم (ص) می باشد بازنشر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی، حجت الاسلام والمسلمین حامد ملکی «سرپرست گروه پاسخگویی مکتوب» با اعلام این خبر افزود: نرم افزار «پیامبر مهربانی» شامل 420 پرسش و پاسخ پیرامون شخصیت والای پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم می باشد که توسط کارشناسان بخش مکتوب تهیه شده است.

وی در خصوص بخش های نرم افزار گفت: زندگانی، سیره و سنت، ویژگی ها و فضائل، معجزات، همسران و فرزندان، اصحاب و یاران، حوادث پس از رحلت، کلام و سخنان، قرآن و پیامبر اسلام و سایر مباحث می باشد.

سرپرست گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی با اشاره به استفاده از منابع معتبر و ذکر این منابع در پی نوشت پاسخ ها گفت: ذکر منابع معتبر در سوالات علاوه بر ایجاد اطمینان بیشتر برای پرسش کننده، برای محققین هم بسیار مفید و موثر می باشد.

حجت الاسلام ملکی در پایان گفت به زودی انشاءالله نرم افزار اندروید «پیامبر مهربانی» طراحی و به کاربران محترم عرضه خواهد شد.

کاربران محترم می توانند این نرم افزار از بخش تولیدات سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی www.Pasokhgoo.ir  دریافت نمایند.

به همت گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی؛
در این جلسه ضمن آشنایی جمعی از فرهنگیان استان قم با راه های پاسخگویی ویژه فرهنگیان، مدعوین با جریان شناسی شبهات و نقشه فرایند پاسخگویی در مرکز آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این جلسه که با حضور 20 نفر از اداره کل آموزش و پرورش استان قم که شامل معاون پرورشی و فرهنگی استان جناب آقای حمزه ای، همکاران وی و گروه اندیش ورزان این معاونت، برگزار گردید، علاوه بر آشنا سازی مدعوین با مرکز به تبیین اهداف طرح پاسخگویی ویژه فرهنگیان پرداخته شد و انتخاب قم در جلسات اول توجیهی به جهت تاکید مقام معظم رهبری دام ظله مبنی بر نقطه‌ عطف بودن قم در انقلاب اسلامی و مرکز و مادر انقلاب خواندن این شهر و تاکید بر عدم غفلت از مکر دشمن برای تغییر فضای انقلابی قم و روحیه انقلابی و دینی آن، می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حامد ملکی «سرپرست گروه پاسخگویی مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی» در این جلسه با بیان ویژگی های نرم افزار بشری گفت: این جلسه در راستای اجرای طرح پاسخگویی ویژه فرهنگیان که از سال 96 در مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در حال اجرا است برگزار گردیده است.

وی به تشریح اپلیکیشن بشری که درگاه ورودی فرهنگیان به این طرح می باشد پرداخت و به طور تفصیلی نرم افزار اندرویدی و تحت وب آن را برای مدعوین تبیین کرد.

در ادامه به برخی نکات و انتقادات و پیشنهادات مهمانان پاسخ داده شد.

لازم به یادآوری است جهت فرآوری و آشنایی بهتر معلمان از فرایند پاسخگویی مرکز، جلسه با توضیحات حجت الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی جزی «مدیر بخش پشتیبانی علمی مرکز» با موضوع جریان شناسی شبهات ادامه پیدا یافت و در آخر دو تن از کارشناسان مرکز به ارائه نقشه پاسخگویی و آشنایی با روش تحلیل سوال و پاسخ پرداختند.

گفتنی است نرم افزار اندرویدی بشری، تولید گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی پاسخگویی است که ویژه معلمان و مربیان، امامان جماعت مدارس و سایر مؤثران فرهنگی و تبلیغی در مدارس می باشد. در این نرم افزار پاسخ ها به صورت مکتوب، علمی – تحلیلی، با ذکر منابع و توسط کارشناسان متخصص در موضوعات قرآن، حدیث، اخلاق، احکام، مشاوره، اعتقادات و تاریخ ارائه می گردد.

همچنین کارشناسان مرکز ملی با تکیه بر تجربه غنی پاسخگویی و منابع و نرم افزارهای علمی و با در نظر گرفتن ملاحظات و شرائط محیطی مدارس و آموزشگاه ها اقدام به ارائه پاسخ، راهکار و مشاوره های دینی خواهند نمود. این نرم افزار قابل بارگذاری از سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی pasokhgoo.ir  و کافه بازار به نشانی https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.boshra/?l=fa می باشد.

جلسه تقدیر و معارفه مسئولین گروه های فضای مجازی و مکتوب برگزار شد
در این جلسه طی حکم های جداگانه از طرف ریاست مرکز، حجج اسلام محمدمهدی پورمدنی و حامد ملکی به سرپرستی گروه های پاسخگویی فضای مجازی، رسانه و مکتوب منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این حکم حجت الاسلام والمسلمین مخدوم با توجه به انتقال جناب آقای دکتر اباذر جعفری به معاونت تبلیـغ، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی پورمدنی را به سمت سرپرست گروه پاسخگویی فضای مجازی منصوب کرد.
در این حکم ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر اباذر جعفری، آمده است: انتظار می رود با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (دام ظله) در خصوص اهمیت حضور فعال و اثرگذار در فضای مجازی، با همتی مضاعف ضمن بهره وری از ظرفیت های موجود و حسن استفاده از سرمایه ارزشمند کارشناسان محترم در ارتقاء کمی و کیفی پاسخگویی در این عرصه پراهمیت، اهتمام ویژه به عمل آورید.
حجت الاسلام پورمدنی پیش از این مسئولیت، در سمت مسئول انجمن های گفتگوی دینی (سایت های askdin.com و askquran.ir) مشغول فعالیت بودند که ضمن فعالیت گسترده در این بخش، تولید نرم افزارهای اندرویدی متنوعی را طی زمان مسئولین در کارنامه دارد.
همچنین طی حکمی جداگانه ریاست مرکز، ضمن تشکر از زحمات حجت الاسلام حامد قرائتی، حجت الاسلام حامد ملکی را به سرپرستی بخش پاسخگویی رسانه و مکتوب منصوب کرد. حجت الاسلام ملکی نیز پیش از این در بخش ارزیابی مرکز فعالیت داشتند.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین مخدوم، با اشاره به دیدار مسئولین دفتر با مقام معظم رهبری (دام ظله) گفت: رهبری معظم فرمودند من از جنس این کار (پاسخگویی) رضایت کامل دارم و مورد تایید من هست.
همچنین وی با اشاره به اهمیت بخش فضای مجازی، نوع نگاه مرکز به نرم افزارها و فنآوری را در طی مدیریت دکتر جعفری بر این بخش قابل توجه دانست.
ریاست مرکز ملی پاسخگویی در باب اهمیت بخش مکتوب نیز گفت: بخش مکتوب بخاطر فرایند ویژه پاسخگویی آن می تواند منجر به فراوده های خوبی در قالب نرم افزار و کتاب شده و لذا می تواند ارزش افزوده خوبی داشته باشد.
همچنین دکتر اباذر جعفری در این جلسه محوریت خلاقیت و ابتکاری کارشناسان مرکز راوجه امتیاز مرکز ملی پاسخگویی نسبت به سایر مراکز در این عرصه دانست و بر ضرورت حفظ این روحیه تاکید کرد.