سلام. 23 سال دارم. در حال حاضر خارج از ایران سکونت دارم. مدتی است با دختر مسیحی آشنا شده ام و به هم علاقه مند شده ایم. آیا ازدواج با یک دختر مسیحی اشکال دارد؟ با توجه به اینکه این دختر به دین خود خیلی اهمیت می دهد و بی بندوبار نیست.

پاسخ:
ازدواج دائم با زن مسيحي بنا به احتياط واجب اشكال دارد، ولي ازدواج موقت با زن مسيحي اشكال ندارد.

پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل، م2397.(مطابق با نظر آيت الله خامنه اي)
موفق باشید.