آیا انجام عمل استمنا توسط زن برای مرد موجب زود انزالی در زمان نزدیکی میشود؟

انجام این عمل هیچگونه از مضرات خودارضایی را ندارد یا اینکه میتواند درجاتی از آن را به همراه داشته باشد؟

پاسخ:
هنگامي كه زن توسط دستانش، شوهر خود را تحريك مي كند تا شوهرش به ارگاسم برسد تماس فيزيكي بين زن و مرد وجود دارد، و هم چنين عوامل رواني منفي، كه در استمنا توسط خود شخص وجود دارد در اينجا وجود ندارد، مثلا احساس گناه وجود ندارد تا شخص را دچار كمبود اعتماد به نفس و كمبود عزت نفس كند. لذا به نظر مي رسد كه انجام استمنا توسط همسر، مشكلات ناشي از خود ارضايي حرام را ندارد، البته بايد دقت داشت كه اين طور نيست كه تنها دليل زود انزالي، استمناء خود شخص باشد، بلكه عوامل ديگري هم در زود انزالي دخيل هستند، اما به هر حال چون خود ارضايي با دستان همسر، فاقد اضطراب و احساس گناه است و صرف تخيل جنسي نيست لذا احتمال كمتري دارد كه شخص را دچار زود انزالي كند، اما بايد توجه داشت كه به هر حال در رابطه جنسي بين زن و مرد، بايد هر دو طرف ارضاء كامل جنسي شوند، در صورتي كه در هنگام استمناء مرد توسط همسر، فقط مرد به ارگاسم مي رسد، لذا بايد مواظب بود كه زن هم از رابطه جنسي لذت ببرد، و يك رابطه جنسي كامل انجام شود، به عبارت ديگر نبايد اين طور باشد كه اين نوع ارضاي جنسي (تحريك و انزال مرد توسط دستان همسرش) هميشگي بشود و جاي ارتباط جنسي معمولي(يعني معاشقه ها و كارهاي متعارف در رابطه جنسي و هم چنين انجام دخول) را براي هميشه يا غالب اوقات بگيرد، بلكه مثلا براي ايجاد تنوع اشكالي ندارد، چون اگر به اين صورت باشد كه الگوي ارضاي جنسي مرد، فقط از طريق استمناء با دستان همسرش باشد اين خوب نيست، چون احتمالا نارضايتي جنسي زن را به دنبال دارد.