اگر کسی استمنا کند ولی از خروج منی جلوگیری کند گناهی کرده؟

پاسخ:
پرسش گر گرامي استمنا از گناهان حرام و كبيره مي باشد.
استمنا يعني انسان با خود بازي كند و با افكار شهوت آلود طلب مني كند ،و اين كار حرام است چه مني خارج بشود چه نشود ،چه از خروج مني جلوگيري بكند چه نكند، اگر مني خارج شود غسل جنابت هم بر او واجب مي شود.
بهتر است چنين فردي با دوري از هر كاري كه موجب تحريك او مي شود، خود را از مقدمات اين گناه دور نگه دارد تا مبتلا نشود. ما فهرست كارهايي را كه براي دوري از اين گناه لازم است را براي تان ذكر مي كنيم:
1ـ طرد افكار شيطاني
2ـ پر كردن اوقات فراغت با مطالعه، تفريح، مسافرت و غيره.
3ـ كنترل چشم
4ـ عدم آميختگي و هم نشيني زن و مرد
5ـ كم خوري:
6ـ يكي از راههاي آرام كردن طوفان غريزة جنسي در انسان، ورزش و فعاليت بدني است.
7ـ آخرت گرايي
8ـ ياد مرگ
موفق باشید.