با سلام پسری هستم دانشجو 23ساله متعصفانه حدود 5سال قبل و زمانی که در دبیرستان بودم به عمل استمنا مبتلا بوده ام که به یاری خدا ترک نمودم اما بعد از ان هر از گاهی بعد از ادرار مایعی لزج و سفت شده شبیه منی از التم خارخ میشود اگر ممکنست علت ان واین که اینکه ایا مشکلی برای بارداری از جانب بنده وجود دارد یا نه با تشکر

پاسخ:
صميمانه اين موفقيت خداپسندانه را به شما دوست عزيز تبريك مي گوييم.
اما در مورد سوال شما بايد گفت كه اين مسائل حتي در كساني كه سابقه استمنا ندارند. كما بيش وجود دارد و چه بسا حساسيت شما به خاطر پيشينه خودارضايي فزوني يافته است.
قدرت باروري شما ربط مستقيمي با اين مسائل ندارد و انشاالله مشكلي از اين جهت در آينده نخواهيد داشت.
در صورت تداوم و تشديد اين دغدغه بهتر است به يك متخصص كليه و مجاري ادراري دين آشنا مراجعه نماييد.